ecokoti® Konetiskitabletit

Loppuunmyyty Hajusteeton

Ecokoti® Konetiskitabletti on hajusteeton ja myrkytön konetiskiaine, jonka luonnolliset ainesosat takaavat, että astiasi puhdistuvat täysin myrkyttömästi. Konetiskitabletin sydämen muoto tekee siitä pienen tehopommin astianpesukoneeseen, mutta myös kauniin sisustuselementin keittiöösi!

♡ Hajusteeton konetiskiaine - Älä enää kärsi ahdistavasta kemikaalien hajusta!

♡ Kaunis tuotepakkaus - Voit pitää konetiskitablettisi reilusti esillä keittiössäsi!

♡ Luonnollinen pesuteho - Älä enää mieti, millä myrkyillä joudut astiasi pesemään!

Ecokoti® Konetiskitabletit valmistetaan Varkaudessa ja sille on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. Tablettien hajusteettomuuden ansiosta, et joudu kärsimään henkeä ahdistavasta kemikaalien hajusta astianpesukoneen luukkua avattaessa pesun jälkeen.

Konetiskitablettien ainesosat ovat luonnon kemikaaleja, joten astiasi puhdistuvat taatusti myrkyttömästi. Lyhyen ja yksinkertaisen INCI- eli ainesosaluettelon ansiosta tiedät millä astiasi peset. Konetiskitabletit eivät sisällä huuhtelukirkastetta, joten se täytyy ostaa erikseen tablettien kaveriksi.

Ecokoti® Konetiskitabletit ovat pakattu kauniiseen lasiseen pakkaukseen, jota voit reilusti pitää kotonasi esillä. Lasipakkaus sisältää 30 sydämen muotoista konetiskitablettia. Yhteen pesuun riittää yksi konetiskitabletti. Etiketin tekstit on kirjoitettu selkeillä ja isoilla kirjaimilla, jotta sinun on helppo lukea tuotteen käyttöohjeet ja ainesosat myös pakkauksen kyljestä.

Lasipakkausta ei tarvitse kerta toisensa jälkeen ostaa uudelleen, vaan jatkossa voit ostaa siihen täyttöpakkauksen. Täyttöpakkaus on paperinen ja näin ollen 100% kierrätettävä, joten sinun ei tarvitse huolehtia turhasta jätteestä.

Käyttöohjeet: Huuhtele likaiset astiat ja täytä astianpesukone normaalisti. Aseta yksi konetiskitabletti astianpesukoneen pesuainelokeroon ja täytä huuhtelukirkastesäiliö huuhtelukirkasteella. Varmista, että astianpesukoneesi annostelee huuhtelukirkastetta maksimimäärän pesun aikana. Valitse vähintään 50°C asteen pesuohjelma ja laita astianpesukone käyntiin.

Konetiskitabletteja voi käyttää myös astianpesukoneen pikaohjelmalla.

INCI: Natriumsilikaatti (Sodium Silicate), Natriumsitraatti (Sodium Citrate), Natriumvetykarbonaatti (Sodium Hydrogen Carbonate), Natriumkarbonaatti (Sodium Carbonate), Natriumsulfaatti (Sodium Sulphate), Tensidi <5 % (Surfactant <5%)

PH 10

Konetiskitabletit säilyvät yli 12 kk tuotepakkauksen avaamisesta.

Konetiskitabletin korkeus: n 1,6 cm
Konetiskitabletin leveys: n. 3,7 cm
Konetiskitabletin pituus: n. 3,7 cm
Lasipurkin korkeus: n. 15 cm
Lasipurkin halkaisija: n. 8,5 cm

Tuotekoko: 30 konetiskitablettia
Valmistaja: SaKaMi Oy, Varkaus

18,90 €