Meille töihin?

Haemme reippaita ja oma-aloitteisia ihmisiä liikkuvaan ja vaihtelevaan työhön. Meillä on sekä yritys-, että yksityisasiakkaita. Työskentelemme arkisin ja pääosin päiväsaikaan. Työaikaan ja -määrään voi paljolti itse vaikuttaa.  Kotityöpalvelu sisältää monenmoista työtehtävää niin halutessaan. Välillä pesemme pyykkiä, hoidamme kauppa-asioita sekä teemme ruokaa. Kohteet toki katsotaan jokaisen omien taitojen ja mieltymysten mukaan. Yksi tykkää siivota toimistoja, toinen pestä ikkunoita ja joku pitää kotisiivouksista.

Aiempi koulutus tai työkokemus ei ole pakollista. Usein asenne ja motivaatio on paljon tärkeämpää. Me kyllä koulutamme ja ohjeistamme tehtäviin. Alkuun työskennellään työparin kanssa. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat siivousvälineet ja laitteet. Kotisiivouksissa käytämme vain turvallisia ja ekologisia puhdistusaineita, jotka eivät altista kemikaaleille. Vakituisilla siivoojilla on oma työnumero ja puhelin, jolla voi sopia itse esim. lisätöistä tai ajan siirrosta suoraan asiakkaan kanssa. Työnohjauksessa ja tuntikirjauksessa käytämme E-tuntia, jossa näkyy helposti työtehtävät ja asiakaskohtaiset työohjeet.

Palkkaus on 12€/h ja lisäksi korvaamme matka-ajat sekä omalla autolla ajetut työkilometrit. Toimistolla tarjolla kaurapuuroa ja kahvia, jos sattuu eväät unohtumaan ja päivä venymään.